Hirdetés

A Jóbarátok főszereplői is megszólaltak Matthew Perry halálával kapcsolatban

|

Színésztársai hivatalos közlemény formájában fogalmazták meg gondolataikat.

Hirdetés

Nemrégiben érkezett a sajnálatos hír, miszerint 54 éves korában elhunyt Matthew Perry, akit a legtöbben minden bizonnyal a Jóbarátok Chandlerjeként ismertek. A tragédia után még a gamer közösség is tiszteletét tette a színész előtt, ugyanis Perry a videojátékok terén is otthonosan mozgott, sőt mit több, hatalmas Fallout-rajongó volt.

A családja után, két nappal a színész halálát követően színésztársai, a Jóbarátok főszereplői is felszólaltak a hírekre reagálva. A csapat hivatalos közlemény formájában fogalmazta meg gondolatit és érzéseit Perry halálával kapcsolatban.

A nyilatkozatban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer osztotta meg a közönséggel gondolatait, érzéseit.

Hirdetés

Így szól a közlemény:

"Matthew elvesztése mélyen lesújtotta mindannyiunkat. Többek voltunk, mint színésztársak. Mindig is egy családot alkottunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy egyelőre csak gyászolunk és próbáljuk feldolgozni ezt a felfoghatatlan veszteséget."

Majd úgy folytatták:

"Ahogy képesek leszünk rá, idővel többet fogunk mondani. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és persze azokkal kötnek össze, akik világszerte szerették őt."

Természetesen nem csak a színésztársak, hanem a sorozat alkotócsapata is megemlékezett Perryől. Marta Kauffman, David Crane, valamint Kevin Bright az alábbi sorokkal búcsúztak:

"Megdöbbentünk és mélyen, mélyen elszomorodtunk szeretett barátunk, Matthew halála miatt. Még mindig elképzelhetetlennek tűnik. Csak annyit tudunk mondani, hogy áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk része lehetett. Egy ragyogó tehetség volt."

Matthew Perryre magyar idő szerint október 29-én találták rá holtan egy jacuzziban, Los Angeles-i otthonában. A színész mindig is hadilábon állt az alkohollal, majd később az opiátok függője lett, erről életrajzi könyvében is őszintén vallott (amelyben egyébként azért is köszönetet mondott Jennifer Anistonnak, hogy rendszeresen kereste, miután megszakad a munkakapcsolatuk) . A halálának pontos okai és körülményei egyelőre még nem ismertek, a Los Angeles Times kezdetben fulladásra gyanakodott, a boncolás egyelőre nem mutatta ki a halál pontos okát, a lakásban drogot nem, de gyógyszereket találtak a nyomozók. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)