Hirdetés

A Jóbarátok újraegyesülését még idén nyáron le akarják forgatni

|

A készítők szeretnék elkerülni, hogy a legendás sit-com szereplői csak egy videohívásban, otthonukból jelentkezzenek be a részre.

Hirdetés

Május 27-én startol el az HBO Max, mellyel a Warner Bros. is szeretné megvetni a lábát az egyre sikeresebb streaming platformok piacán. Ezen a stúdió sorozatait és filmjeit nézhetjük majd, és a rajt utáni egyik legnagyobb húzócím a Friends Reunion Special lett volna, melyben újra összegyűltek volna a Jóbarátok sztárjai imprózni egyet.

Hirdetés

Most már bizonyos, hogy az HBO Max indulásakor nem láthatjuk újra együtt Monicát, Rachelt, Phoebe-t, Chandlert, Joey-t és Rosst, de a készítők azon vannak, hogy ez minél előbb megtörténjen. Az újraegyesülés keretében nem egy szokványos részt kapunk majd, sokkal inkább egy betekintést a kulisszák mögé, melyben a szereplők visszaemlékeznek, hogy milyen is volt a Jóbarátok.

"Egyelőre kitartunk amellett, hogy megcsináljuk a részt még a nyár vége felé, ha a sztárok kötélnek állnak és visszatérhetünk a munkálatokhoz. Hiszünk abban, hogy nagy értéket hordoz, ha egy hangos, élő közönség előtt találkozik újra ez a hat jóbarát, és nem szeretnénk, hogy hirtelen mindez egy videohívássá váljon, ahol hat kis ablakban jelennek meg a szereplők a konyháikból és hálószobáikból."

- mondta Bob Greenblatt, a Warner egyik fejese. 

Ezek alapján tehát továbbra is bizonytalan a Jóbarátok újraegyesülés sorsa, de ha a legjobb forgatókönyv teljesül, akkor talán ősszel visszatérhetünk egy kicsit a Central Perk kávézóba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)