Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás rendezői változatot kap, jelentősen bővülni fog

|

Ha valaki esetleg kevesellte volna a majd 3 órányi öldöklést, rohangálás és verekedést, az kezdheti dörzsölni a tenyerét.

Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás egy hosszú film, ami szerencsére jóval rövidebbnek érződik a tényleges játékidejénél. A rendező és a teljes stáb mindent megtett azért, hogy egy pillanatig se üljön le a cselekmény, a végeredmény pedig az egyik legjobb akciófilm volt, amit valaha láttunk.

Ettől függetlenül azért a 169 perces mozitermi változat mögött is van jó pár kivágott jelenet, melyekből most néhányat a direktor vissza fog csempészni egy rendezői változat összeállításához.

Hirdetés

Sajnos még így sem fogjuk megkapni azt a legendás, 4 órás verziót, amiről Chad Stahelski még a premier előtt mesélt, de 10-15 perccel közelebb leszünk hozzá. Az új változatban még egy olyan karakter is lesz, akit sajnos ki kellett szedniük a levetített verzióból:

"Kivágtunk egy nagy darabot Berlinből, és a találkozást a The Frau nevű karakterrel, ami egy nagyon vicces jelent volt. Aztán ott volt a találkozó John és a Tracker között, és még néhány akciójelenet, amiket most visszapakolunk."

Stahelski elmagyarázta, hogy az ütemezés kedvéért sokszor kivesznek elemeket, de ez nem jelenti azt, hogy ezek ne lennének nagyon jól sikerült pillanatok. Meglátjuk hogy azok visszaépítése mennyire fogja elrontani az egyébként hibátlan történetvezetést. Annyi biztos, hogy mi nem fogunk haragudni egy kis extra John Wickért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)