Hirdetés

A John Wick rendezőjének már egészen a kilencedik filmig vannak ötletei

|

Úgy néz ki, nem csak a franchise mögött álló stúdió tervez hosszútávon a szériával.

Hirdetés

Egyelőre még az is kérdéses, hogy mi lesz pontosan a John Wick 5 sorsa, ami a Lionsgate szerint egyelőre a fejlesztés korai szakaszaiban jár. Egyébként az idén bemutatott negyedik rész egy igen kerek lezárása volt a sztorinak, nem mellesleg Keanu Reeves is a 60-at tölti jövőre, és nem rejti véka alá, hogy egyre kimerítőbbek számára a forgatások, mind érzelmileg, mind fizikálisan.

Mindenesetre a Lionsgate nem tervezi elhanyagolni az aranytojást tojó tyúkját, már most több, az univerzumot bővítő spin-off is bejelentésre került, többek között az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina, illetve a még idén szeptemberben bemutatott előzménysorozat, a The Continental.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski is hosszútávon tervez a franchise-al, ugyanis egy vele készült interjú során elmondta, hogy az ötletfüzetében egészen a kilencedik fő vonalas filmig vannak jegyzetei. A beszélgetés során pontosan úgy nyilatkozott, hogy:

"Füzetnyi szarság van már mögöttem, John Wick 5, 6, 7, 8, 9. Hosszú időre elegendő ötleteink vannak. Csak még egyelőre az nincs pontosan eldöntve, hogy mit kezdünk a történettel. Egyáltalán nem mozgat az, hogy csak a pénzhajhászás miatt hozzuk vissza John Wicket. Hogy kedvelem-e a karaktert? Természetesen. És ha csinálnék még pár John Wick filmet, akkor az nagyszerű. Keanu kérdés nélkül benne lenne, ha egy elég jó sztorival rukkolnánk elő. Ezt egyelőre még nyitva hagyjuk. De tudom, hogy a stúdió örülne, ha azt mondanánk, hogy van még egy rész a tarsolyunkban."

Ezek alapján elég nehéz kivenni, hogy pontosan mire is számíthatunk a széria jövőjét illetően. Ami biztos, hogy a fő vonalas filmek ötödik felvonása egyelőre még a tervezőasztalon van, míg a Ballerina spin-off várhatóan 2024. júniusától lesz látható a mozikban. Addig pedig, amíg ezekre vártok, az Amazon streaming felületén már csekkolhatjátok a háromrészes The Continental előzménysztorit.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)