Hirdetés

A Jokerhez hasonlítja a rendező a Jurassic World: Világuralom új dinoszauruszát

|

Az érdekes hasonlat mellett az első képet is megkaptuk a Jurassic World: Világuralom legnagyobb dinójáról. Colin Trevorrow a történetről is mesélt.

Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom trailere elsősorban arról szólt, hogy az új trilógia lezárásában visszatérnek az eredeti filmek kulcsfontosságú szereplői, illetve arról, hogyan vették át az uralmat szinte a bolygó minden táján a megszökött dinók. Így csak a kedvcsináló utolsó pillanataiban láttuk, és akkor is csak részleteiben a film legnagyobb és legfélelmetesebb őshüllőjét, nemrég viszont az Empire magazin leleplezte, milyen lesz a finálé ilyen értelemben vett főgonosza.

Hirdetés

Az alkotók elmondták, hogy míg az előző két Jurassic World filmben a kitalált, genetikai hibridként bemutatott Indominus Rex és Indoraptor vitték a prímet ebben a kategóriában, ezúttal egy, a késői kréta időszakban tényleg élt lényt szemeltek ki a filmesek. Így a Gigantosaurus, vagy ahogy röviden hívják a történet szereplői, "A Giga" lesz a legnagyobb és legfélelmetesebb dinó, amivel a régi és az új trilógiák egyesült szereplőgárdájának szembe kell néznie, erről a lenti képet is közzétették az alkotók.

A film író-rendezője, Colin Trevorrow elmondta, hogy ennek a nem emberi szereplőnek egy célja lesz a filmben: hogy a cél nélküli pusztítást képviselje:

"Valami olyat szerettem volna, mint a Joker. Csak azt szeretné, hogy a világ lángoljon."

- nyilatkozta az Empire-nek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Trevorrow emellett a történet alaphelyzetébe is adott némi betekintést. A Gigantosaurus elmondása szerint a BioSyn főhadiszállása környékén ólálkodik majd, ami fontos helyszín lesz a sztori szempontjából is.

"A BioSyn kapta meg a feladatot, hogy tárolja a dinoszauruszokat, amiket különböző kormányok elfogtak a világ más-más tájain. Azt állítják, hogy ez egy kutatólabor, ahol az állatok gyógyszerészeti hasznait kutatják. De valami más is történik itt."

A rendező elmondása szerint egyébként az, hogy a Jurassic World: Bukott birodalom végén az egyik szereplő kiengedte a vadonba a klónozott dinókat, egy egészen újfajta film elkészítésére adott neki lehetőséget, amire a trilógia elkezdése óta várt. Hogy milyen lesz a végeredmény, azt júniusban mi is megnézhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)