Hirdetés

A jövőben nem péntekenként lesz a Disney+ sorozatok részeinek premierje

|

Változtatott a szolgáltató a korábbi menetrenden, a The Mandalorian sem szorul a hétvégére.

Hirdetés

Valahol logikus volt, hogy a Disney+ péntekenként kívánta kiadni saját gyártású sorozatainak epizódjait, hiszen jellemzően hétvégente van az embereknek a legtöbb szabadideje, kiváló esti program lehet a premier napján vagy nem sokkal azt követően a képernyő elé ülni, aztán a kerti sütögetésnél kibeszélni a látottakat. A gyakorlat viszont azt mutatja, a szerda az igazi.

A Loki részei szerdánként jelennek meg, az első rész a Disney+ legnézettebb premierje volt. Ennek következtében döntött a szolgáltató a változtatás mellett.

Hirdetés

Júliustól minden új sorozat szerdánként debütál, így a Monsters at Work premierje július 7-ére, a Turner & Hooché pedig július 21-ére került át.

Azért, hogy ne torlódjon minden össze, a filmek továbbra is pénteki premierdátummal érkeznek, így azok változatlanul versenyeznek majd a Netflix-szel, mely ugyancsak szereti a hétvégi premiereket. A Fekete Özvegy tehát a korábbi tervek szerint július 9-étől lesz megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)