Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom első, hivatalos fotója baljós képet fest

|

A Jurassic World/Park-franchise rajongói el is kezdhetnek találgatni, hogy mi történik itt.

Hirdetés

Viszonylag ritka, hogy egyetlen fotóból sokat lehetne megmondani, de a Jurassic World: Világuralom első képe kivétel. A Total Filmtől érkezett fotón ugyanis az egyik főszereplőnket láthatjuk egy túlságosan is ismerős szörnyeteg társaságában.

A Universal Pictures úgy döntött, hogy felborzolja a rajongók kedélyeit, így kiadtak egy fotót, aminek kapcsán elindulhatott a spekuláció.

Hirdetés

A képen ugyanis a főszereplőnket, Claire Dearinget látjuk, aki épp nyakig van elmerülve egy nem túl kellemes szituációban. A tó mögött ugyanis két hatalmas, karmos lábat láthatunk, aminek gazdája ránézésre egy Indominus Rex lehetne.

A gond itt az, hogy a Jurassic World: Fallen Kingdom eseményei után egy Indominus Rex létezése nem lehetne lehetséges, így lesz majd min agyalnia a filmrajongó teóriagyártóknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Annyi biztosnak tűnik, hogy egy nagyon másfajta élményre készülhetünk az eddigiekhez képest. A rendező, Colin Trevorrow a következőt nyilatkozta a Total Film magazinnak:

"Ez egy ritka példány, amihez hasonlót még sosem láttam. Azt sem tudom, hogy mit nézhetnék inspiráció gyanánt. Az biztos, hogy nagyon sok természetfilmen átrágtuk magunkat. Rengeteg Planet Eartht néztem. A film nagyban az állatok viselkedésére és reakcióira épül, hogy minden természetesnek hathasson."

Hogy ez a hozzáállás mennyire eredményez majd egy szórakoztató akció-kalandot, az majd jövő nyáron kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)