Hirdetés

Nem hozta lázba a világot A Karib-tenger kalózai 5

|

A nyitó hétvégén csak fele annyi ember volt rá kíváncsi, mint a sorozat második részére.

Hirdetés

2011 óta nem kapott új részt A Karib-tenger kalózai franchise, és bár a nyitóhétvégén ez volt a legjobban pörgő film az Egyesült Államokban, a Disney nem lehet boldog.

Péntektől vasárnapig összesen 62 millió dollárt sikerült bezsebelnie, amit még várhatóan egy nagyobb összeggel megdob a mai nap, ma van ugyanis az Emlékezet napja (Memorial Day), így várhatóan sokan mennek majd moziba a családdal, így a becslések szerint 76 millió dollár körül lesz az indulás.

A sorozat egyébként részről részre egyre gyengébben teljesít, a második rész 130 milliós nyitása után egy 114 milliós és egy 90 milliós nyitóhétvégét sikerült csak összehoznia, így A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja a második leggyengébben rajtoló film a szériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)