Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - Orlando Bloom alaposan megváltozott

|

Végre közelebbről is megnézhetjük, milyen átalakuláson esett át Will Turner, vagyis Orlando Bloom.

Hirdetés

Minden egyes előzetes után egyre jobban várjuk az ötödik A Karib-tenger kalózai mozi bemutatóját. A premier még odébb van, de most felbukkan egy videó, ami egy újabb pillanatig mutatja meg Orlando Bloom sokáig rejtegetett karakterét.

Az Orlando Bloom által játszott kalóz, Will Turner legutóbb az eredeti Karib-tenger trilógia zárásában volt látható, most viszont visszatér a Bolygó Hollandi kapitányaként. A Twitterre felkerült egy rövid videó a májusban érkező új film kapcsán, amiben újra láthatjuk Will Turnert. Úgy tűnik, a Bolygó Hollandin töltött szolgálat maradandó jeleket hagyott a kalózon, szépen lassan ő is kezd eggyé válni a hajóval.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én kerül a magyar mozikba. Várjátok már a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)