Hirdetés

A Kék Bogár lenyűgözte a kritikusokat, befutottak az első vélemények

|

Lassan a világ minden mozitermét megszállja majd a Kék Bogár, így a kritikusok is sorban ülnek be a vetítőtermekbe megnézni a DC új produkcióját.

Hirdetés

Ha megkérdeznénk az utca emberét, akkor valószínűleg azt sem tudná, hogy ki vagy mi az a Kék Bogár, nem hogy izgatott lenne a karakterről szóló film kapcsán. Ami a DC-t illeti, mindenki arra vár, hogy beinduljon a James Gunn új moziverzumos terve, és a vászonra érkezhessen végre egy képregényhű Superman adaptáció.

A Kék Bogár így jelentős hátrányból indul, de akárhogy is, a következő hetekben a világ mozitermeiben fel fog bukkanni a DC új szuperhőse. Az ezt megelőző, első sajtóvetítések már lezajlottak, és az írott szó kovácsai már el is kezdték véleményezni a filmet.

Hirdetés

Mindenki legnagyobb meglepetésére a Kék Bogár nem lett borzalmas, sőt! Ha hihetünk az első reakcióknak, akkor egy nagyon szórakoztató kaland vár majd ránk, amit részben Xolo Maridueña parádés alakításának köszönhetünk. A Cobra Kaiból ismert színész tökéletesen hozta Jaime Reyes karakterét, és a mellékszereplőkre sem volt panasz.

A többség véleménye, hogy nem, nem ez lesz a modern szórakoztatóipar következő instant klasszikusa, de egy kellemes nyári blockbuster, amire érdemes lesz beülni.

Azt, hogy ez a film hogyan illik bele (vagy beleillik-e egyáltalán) James Gunn új világába, erősen kérdéses, de Maridueña korábbi interjúja szerint a DCU új fejének is tetszett a projekt. Majd meglátjuk, mi lesz a véleménye a kasszák eredményei után.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)