Hirdetés

A következő Doctor Strange mozi munkacíme megerősítheti egy fontos karakter feltűnését

|

Úgy tűnik, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness nagyon fontos eseményeket indít majd be, ami új szereplők feltűnésével is járhat.

Hirdetés

Azt már most tudjuk, hogy a mágussá vált sebész következő önálló filmjében a címszereplő mellett a Marvel Filmes Univerzumának olyan fontos karakterei tűnnek majd fel, mint Pókember és Skarlát Boszorkány, de visszatér az első filmből Wong és Mordo báró is. A stúdió azonban nem áll meg itt, ugyanis a jelek szerint egy új karakter, America Chavez első megjelenését is erre a mozira időzítik.

Egy szereplőválogatás kapcsán már írtunk arról, hogy a Marvel gyanúsan olyan színészt keres, akinek leírása igen csak hasonlít a fiatal bosszúállóéhoz. Most kiderült, hogy a meglehetősen hosszú című Doctor Strange in the Multiverse of Madness munkanéven "Stellar Vortex"-ként futott. 

Hirdetés

A név több szempontból is kapcsolódhat America Chavezhez, ugyanis a "Stellar" kifejezést csillaggal vagy csillagokkal kapcsolatos dolgok leírásához használjuk, márpedig a fiatal lány egyik legfőbb motívuma a csillag. Ruháján és ékszerein is feltűnik a szimbólum, sőt egy csillag alakú tetoválás is látható a csuklóján.

A Vortex kifejezést gyakran kötik a képregényekben Chavez egyik képességéhez, mellyel portálokat képes nyitni különböző világok között. Ehhez használ gyakran vortex energiát, de a portálok által elindított eseményekre, sőt a portálokra magukra is használják a vortex szót.

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen képességekkel rendelkező karakter bevezetésére tökéletes apropó lenne Doctor Strange következő kalandja, mely a különböző világok és univerzumok közötti utazással foglalkozik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)