Hirdetés

A legendás Rowan Atkinson is saját műsort kap a Netflixen

|

A tervek szerint számos népszerű brit színésszel találkozhatunk majd a jövőben a streaming platformon.

Hirdetés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a filmek streamelése, idén pedig valószínűleg még többen választották ezt a módszert, hiszen a koronavírus-járvány miatt szinte egyáltalán nem lehetett moziba menni. Habár már nem igazán tekinthető egyeduralkodónak a Netflix a streaming terén, azért még így is elég ütős alkotásokat szállít általában nekünk a vállalat, és hoztunk is egy jó hírt azoknak, akik imádják a brit színészeket.

A Netflix ugyanis bejelentett egy csomó olyan sorozatot, ami mögött az Egyesült Királyságból származó tehetségek állnak. Például a Mr. Beanként elhíresült Rowan Atkinson is kap egy saját sorozatot, a Man Vs Bee-t. Ebben egy olyan figura szerepében láthatjuk a színészt, akinek egy luxus kúria felügyelete közben egyszer csak belecsöppen egy háborúba, amiben egy méh az ellenség. Nem tűnik túlságosan bonyolult sztorinak ez, de Atkinson korábbi munkásságát elnézve várhatóan ez is egy humoros kaland lesz.

Hirdetés

Érkezik még egy Half Bad című sorozat is, aminek munkálataiban producerként részt vesz Andy Serkis is, akit a legtöbben valószínűleg Gollumként ismernek. Ebben az alkotásban egyébként a világ legrettegettebb boszorkányának 16 éves, illegitim fiát ismerhetjük majd meg. Showrunnerként a Giri/Haji írója, Joe Barton is részt vesz a projektben. Továbbá producerként dolgozhat az 1917 rendezője, Sam Mendes is a The Red Zone című szérián, ami elvileg a fociról fog szólni, de közben mégsem.

Készül még egy Cuckoo Song munkanevű horrorsztori is, Joe Cornish pedig a Lockwood & Co sorozatot készítheti a Netflix számára. Emellett a Szexoktatás forgatókönyvírója, Richard Gadd írt egy Baby Reindeer című alkotást, ráadásul még egy bestseller könyv, a The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle is kap egy adaptációt.

A Netflix tehát egész jó munkát végzett a brit tehetségek összeválogatásával, remélhetőleg a végeredmények is hasonlóan ütősek lesznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)