Hirdetés

A LEGO kaland 2 - kitűzték a premier dátumát

|

Még mindig vetítik a hazai mozik a LEGO kalandot, a Warner Bros. máris bejelentette a folytatást. Minden szupi szuper lesz megint!

Hirdetés

A The LEGO Movie, azaz a LEGO kaland abszolút felülmúlta minden várakozásunkat. Egy elvileg elsősorban a gyerekeknek szóló filmen mi EndreMannal úgy röhögtünk a moziban, ahogy még a legjobb felnőtteknek szánt vígjátékokon sem.

Az, hogy eddig bármelyik kollégával beszéltünk, mindenki áradozott, elmond róla valamit. Meg persze az is, hogy már most több mint 200 millió dollárnál jár a bevétel, a film világszerte hatalmas siker. A Warner Bros. nem is várt tovább, bejelentette a folytatás premierjének a dátumát, ami 2017. május 26.-án esedékes Nincs közel, ez tény, de ha egy csak fele olyan minőségi produktumot kapunk, mint az első rész volt, mi szívesen várunk. A stúdió egyébként már leszerződtette Jared Sternt és Michelle Morgant a forgatókönyv megírására, a producerek pedig alighanem ismét Dan Lin és Roy Lee lesznek.

Azt ugye tudjátok, hogy a játék is zseniális? Nem minden játékban irányíthatjuk Gandalfot és Batmant egyszerre, hogy csak egy egyszerű szituációt említsünk, de persze ez nem az egyetlen pozitívuma. Tesztünket a 2014/02-es GameStarban olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)