Hirdetés

Izgalmas trailert villantott A nagy pénzrablás előzménysorozata, a Berlin

|

A spin-off még idén elrajtol a Netflixen.

Hirdetés

Bár a streamingszolgáltató egyik legnézettebb nem angol nyelvű tartalma, A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) című spanyol sorozat már 2021-ben befejeződött, még mindig hatalmas az érdeklődés a világ egyik legismertebb fiktív rablócsapata, a Professzor és a fővárosok után elnevezett társai után - de közülük is kiemelkedik egy közönségkedvenc karakter, Berlin. 

A nagystílű tolvajnak kiemelten fontos szerep jutott a sorozatban, és a karakter van annyira izgalmas és ellentmondásos ahhoz, hogy képes legyen elvinni a hátán egy önálló szériát, amit meg is tesz a simán csak Berlin névre keresztelt spin-offban, amely az anyasorozat előzményeként funkcionál. 

Hirdetés

A címszereplő (akit ismét Pedro Alonso játszik) ezúttal Párizs legnagyobb és legtekintélyesebb aukciós házából tervez zsákmányolni egy banda segítségével, amelynek tagjai Keila (Michelle Jenner), Cameron (Begoña Vargas), Damián (Tristán Ulloa), Bruce (Joel Sánchez) és Roi (Julio Peña). Nem lesz könnyű dolguk, mivel a rablás megállításában az alapsorozatból ismert Alicia Sierra (Najwa Nimri) és Raquel Murillo (Itziar Ituño) is részt vesznek, ami izgalmas pillanatokkal kecsegtet. A legújabb kedvcsináló adrenalindús évadot ígér, ezt nektek is látnotok kell: 

A Berlin december 29-én kerül fel a Netflixre. Várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)