Hirdetés

A létező legjobb embert faggatták arról, visszatér-e Tobey Maguire és Andrew Garfield a Pókember 3-ban

|

Spoilerman már nyolc hete forgatja a filmet, de még mindig nem tudja, mi a francról szól.

Hirdetés

Az Esquire a Marvel Moziverzum Peter Parkerének, Tom Hollandnak szegezte a kérdést, miszerint lesz-e közös jelenete a két korábbi Pókemberrel, azaz Tobey Maguire-rel és Andrew Garfielddal a Hazatérés és az Idegenben készülő folytatásában. Imádjuk a színész válaszát, íme:

"Nem, nem fognak felbukkanni a filmben, hacsak nem sikerült a legfontosabb infót eltitkolni előlem, de szerintem túl nagy titok lenne ahhoz, hogy elsumákolják. Szóval eddig úgy tűnik, hogy nem."

A még mindig hivatalos alcímre váró Pókember 3. kapcsán nemcsak Maguire és Garfield, de az elmúlt hónapokban többek közt Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Jamie Foxx mint Electro (ő meg is erősítette a castinghírt), Alfred Molina mint Doctor Octopus, továbbá Charlie Cox mint Daredevil, sőt, a napokban Willem Dafoe mint Zöld Manó neve is felmerült.

Hirdetés

Az interjúban Holland kitért arra is (és csak félig-meddig viccelt vele), hogy

már nyolc hete forgatja Atlantában a filmet, de még mindig fogalma sincs arról, miről szól.

Talán messze földön hírhedt (amúgy marketingfogásnak sem utolsó) spoilerezései miatt, de elmondása szerint mikor megérkezett a forgatásra, csak a forgatókönyv első hetven oldalát, illetve a lezárás rövid vázlatát kapta meg. Ő maga már arról farag elméleteket, hogy még a kapott csomagból is kihagytak egyet s mást, sőt, talán még csali is akad benne.

"Mindig ezt csinálják" - tette hozzá, kiegészítve azzal a korábbról ismert sztorival, hogy a Bosszúállók: Végjáték forgatásán Tony Stark temetéséről jó sokáig azt hitte (amúgy többedmagával), hogy esküvőt rögzítenek. 

"100%-ig biztos vagyok benne, hogy még mindig ugratnak."

Aki továbbra sem értené a Marvel és a Sony visszafogott bizalmát, az nyugodtan olvassa vissza 2018-as írásunkat arról, hogyan spoilerezte el a színész több száz embernek a Végtelen háborút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)