Hirdetés

A Loki sorozat írói a bolondját járatták velünk

|

Rövid ideig mi is elhittük, hogy tényleg itt fog felbukkanni egy régóta várt Marvel gonosz.

Hirdetés

A következő sorok masszív spoilereket tartalmaznak a Loki tévésorozat első epizódjával kapcsolatban, szóval csak és kizárólag akkor folytasd az olvasást, ha ez a legkisebb mértékben sem zavar téged!

Túl vagyunk a Loki szezonnyitóján, az első részben pedig rövid ideig ugyan, de a bolondját járatták velünk a Marvel írói. Nagyon úgy tűnt ugyanis, hogy itt végre valahára tényleg behozzák az MCU-ba azt a képregényes gonoszt, akit már sokan vártak a WandaVision esetében is. Igen, természetesen nem másról, mint a pokol uráról, Mephistóról van szó ismét. 

Hirdetés

A Loki első része bemutatta nekünk a Time Variance Authority (TVA) nevű szervezetet, ami a "szent idővonal" védelmezéséért felel éjjel-nappal.

A csoport egyik ügynöke, Mobius M. Mobius az 1500-as évek Franciaországában egy templomban vizsgál ki egy - nevezzük nevén - mészárlást, egy temporális rosszfiú ugyanis épp szétbarmolja az idővonalat, és időben előre-hátra ugrálva gyilkosságokat követ el. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A helyszínen egyetlen szemtanút találnak, egy francia kislányt, akitől Mobius meg is kérdezi, ki felelős a gyilkosságokért. A lány pedig egy színes üvegablakra mutat, amin maga a sátán látható.

Az ördögöt nyilván minden Marvel-rajongó azonnal Mephistóval kötötte össze, azt hitték, a pokol hercege most végre tényleg felbukkan egy MCU-s sorozatban. Gyorsan lehűtjük a kedélyeket: az epizód végére kiderült, hogy az aktuális rosszfiúnk elvileg nem másik, mint egy másik Loki variáns. Mephisto nagy belépője tehát (egyelőre) most is elmarad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)