Hirdetés

A Lost társalkotója is dolgozik egy Star Wars filmen

|

Mostanra már sok-sok író ült neki, hogy kibővítse a messzi-messzi galaxist.

Hirdetés

Ha bárki követi még, hogy ki hogyan és mikor kezdett dolgozni milyen Star Wars projekten, az most keresse elő a listáját, mert újabb nevet adhat hozzá. A Lost társalkotója, Damon Lindelof is beugrott a partiba a Deadline jelentése szerint.

Az HBO-féle Watchmen sorozattal legutóbb Emmy-díjat nyert írót most a Disney markolta fel, hogy társírója lehessen egy új Star Wars filmnek. Egyelőre nem tiszta, hogy ki lehet majd a partnere, de egyes értesülések szerint a stúdió már tárgyal Sharmeen Obaid-Chinoyjal, aki a Ms. Marvel több epizódján is dolgozott.

Hirdetés

Amennyi új Star Wars projekt munkálatai kezdődtek el, annyira régen láttunk Star Wars filmet a mozikban. A 2019-es Skywalker kora volt az utolsó nagy produkció, amit a rajongók a vásznon nézhettek végig, bár azóta bőven voltak kisebb projektek, amiket kiélvezhettek. Ami a filmeket illeti, jelenleg úgy tűnik, hogy Taika Waititi munkája áll a legközelebb a premierhez, de mellette Rian Johnson is dolgozik egy trilógián, és Patty Jenkins is munkához látott a Rogue Squadronnal.

Érdekes lesz figyelni, hogy ez a temérdek produkció, hogyan fog majd összeállni. Mivel túl sok konkrétumot egyikről sem tudunk, így nem tehetünk mást, mint ülünk, és türelemmel várunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)