Hirdetés

A Lucasfilm fejese elárulta, hogy áll most a Lando sorozat

|

A Disney évek óta nem beszélt a Solo spin-offjáról.

Hirdetés

Egész tartalmasra sikeredett a Lucasfilm tegnapi előadása a Star Wars Celebration keretében, hiszen a nemcsak az Ashoka, a The Acolyte és a The Skeleton Crew szériákról árultak el ezt-azt, de három teljesen új mozifilmet is bejelentettek, amelyek James Mangold, Dave Filoni és Sharmeen Obaid-Chinoy rendezők tolmácsolásában érkeznek majd.

Feltűnően hiányzott viszont a Lando Calrissian karakterére koncentráló "Lando", amit még 2020 decemberében harangoztak be, azóta viszont mélyen hallgatnak róla az illetékesek. Az amerikai IGN-nek szerencsére sikerült elcsípnie Kethleen Kennedyt, a Lucasfilm elnökét, aki hajlandó volt megszólalni a sorozat kapcsán.

Hirdetés

A veterán producer megerősítette, hogy továbbra is készülőben van a 2018-as Solón alapuló széria, amelynek kapcsán eddig még az sem volt biztos, hogy a karaktert játszó Donald Glover újra elvállalja-e a szerepet. A színész egy múlt hónapban megjelent interjúban arra hivatkozva nem volt hajlandó megerősíteni a dolgot, hogy Kennedy "levadászná", ha bármit is elárulna, a nagyfőnök azonban most maga tisztázta, hogy Glover alakítja a főszereplőt, aki "nagyon izgatott" a projekt miatt.

A Lando tehát továbbra is érkezőben van, ám megjelenési dátuma még mindig nincs. Abból ítélve, hogy még egy skiccet sem mutattak belőle a Star Wars Celebration 2023-on, valószínűleg még mindig nagyon korai fázisban járnak a munkálatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)