Hirdetés

A Madame Web főszereplőjét nem azzal a forgatókönyvvel győzték meg, ami alapján végül a film készült

|

Dakota Johnson elmondása szerint az eredeti forgatókönyv nagyban eltért a végleges verziótól.

Hirdetés

A Madame Web első vetítései már hivatalosan is megindultak, ennek "örömére" pedig Dakota Johnson pörgeti is a marketingturnét és az interjúkat. A The Wrapnek adott nyilatkozata kifejezetten érdekes volt, ahol a főszereplőt alakító színésznő a forgatókönyvről beszélt.

Elmondása szerint a sztori jelentős változtatásokon ment keresztül azután, hogy ő a produkció részesévé vált. Akkora átírások történtek, hogy "el sem mondhatom pontosan miket változtattak".

Hirdetés

Johnson nem részletezhette, hogy mi történt a színfalak mögött, de mi kíváncsiak lennénk erre az állítólagos eredeti forgatókönyvre. Amit végül a filmnézők láthatnak, az meglehetősen vérszegény, tipikus Sony produkció, ami jelenleg rosszabb értékeléseket kap, mint a földbe döngölt Morbius.

Akárhogy is, erős kétségeink vannak afelől, hogy lenne vállalható verziója a sztorinak. A Sony Pókember nélküli Pókember univerzuma gyenge lábakon áll, és bár jelenleg a stúdió még két új, tényleges Pókember filmmel tervez a Marvellel összefogva, amit önállóan csinál, arra nehéz szavakat találni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)