Hirdetés

A Mads Mikkelsen alakította Grindelwald is felbukkan a Legendás állatok: Dumbledore titkai első kedvcsinálójában

|

Főként a nosztalgia uralkodik ebben a videóban, de azért az új filmből is látunk egy keveset.

Hirdetés

Ha minden jól alakul, 2022 emlékezetes lehet Harry Potter és J.K. Rowling varázsvilágának rajongói számára. Egyrészt húsz év elteltével sokan összegyűlnek a mozifilmek stábjából, hogy megünnepeljék ezt a kerek évfordulót, másrészt pedig végre megjelenhet a rendkívül ígéretes Hogwarts Legacy is.

A január elsejére időzített stábtalálkozón, valamint a nyitott világú akció-kalandjátékon kívül még egy okunk van arra, hogy a fejünkbe nyomott Teszlek Süveg replikával és (sajnos) teljesen hatástalan varázspálca-utánzattal felvértezve, griffendéles talárba burkolózva örömittasan kurjongassuk a Wingardium Leviosa-t.

Hirdetés

2022 áprilisában ugyanis megérkezik a mozikba a Legendás állatok előzménysorozat harmadik tagja, a Dumbledore titkai, amelyben a botrányba fulladt válása miatt távozni kényszerült Johnny Depp helyett már a szintén kiváló Madds Mikkelsent kelti életre a széria antagonistáját Gellert Grindelwaldot.

Rövid időre fel is bukkan abban az első igazi trailer kedvcsinálójának vége felé, de hétfőn majd minden bizonnyal többet is láthatunk belőle, mert akkor már egy teljes értékű előzetest fog közzétenni a Warner.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)