Hirdetés

A magyar feliratos Barbie trailer a legrózsaszínűbb dolog, amit ma láthatsz

|

A legendás görkorik is előkerülnek Margot Robbie és Ryan Gosling filmjében, amiben mindenki Barbie és mindenki Ken.

Hirdetés

Ha valaki képes lehet épkézláb mozifilmet faragni a Mattel népszerű játékbabáival, Barbie-val és Kennel a főszerepben, az csakis a pályáját színészként kezdő, ám a hivatását a kamera túloldalán megtaláló Greta Gerwig lehet. De igazság szerint az újabb előzetessel sem kerültünk közelebb ahhoz, hogy megértsük, pontosan milyen történet rajzolódott ki a Lady Bird és a Kisasszonyok író-rendezőjének fejében.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Margot Robbie által megformált Barbie-ról, aki egyike a számtalan Barbie-nak, kiderül, hogy nem annyira tökéletes, mint amilyennek lennie kellene, ezért el kell hagynia Barbie Landet. És persze vele tart a barátja, Ken is Ryan Gosling megformálásában. Az emberek világában várhatóan mindenféle kalandokba bonyolódnak, és alighanem itt jut majd szerephez a egy meg nem nevezett játékgyár ügyvezetője, akit Will Ferrell fog eljátszani.

Hirdetés

Rajtuk kívül szintén a Stábot erősíti Simu Liu, Dua Lipa, Kate McKinnon, Helen Mirren, Michael Cera és John Cena is. Az Egyesült Államokban július 21-től tűzik műsorra a mozik, nálunk előreláthatóan egy nappal korábban, 20-án kerül majd sor a bemutatóra. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)