Hirdetés

A magyar Netflix nézők most a Tátrában történő brutális gyilkosságokra kattantak rá

|

Bár a kritikák és a kommentek szerint nem ez a legjobb krimi, most mégis minden magyar Netflix előfizető ezt a sorozatot pörgeti éppen.

Hirdetés

A január 11-én debütált Forst nyomozó című Remigiusz Mróz adaptáció alig egy hét alatt a csúcsra jutott nálunk, ezt a történetet ráadásul még könyvben sem olvashatjuk magyarul, az Ekspozycja, valamint részben a Przewieszenie címet viselő regényeiből készült ez a sorozat. A lengyel író igen termékeny, és saját Forst nyomozója elég izgalmas ahhoz, hogy sorozat készülhessen belőle, de a közönség azért megosztott a végeredményt illetően.

A lengyel Tátrában játszódó, erősen skandináv krimi hangulatot árasztó széria sokak szerint nem lett elég erős, ezzel együtt elég szépen felpörgött a nézői aktivitás, ezen a héten vezeti a magyar toplistát a Borys Szyc főszereplésével készült történet, ha kíváncsi vagy rá, akkor ide kattintva már el is tudod kezdeni nézni

Maga a lista egyébként igen változatos, szinte minden ízlés talál magának valami érdekességet, főleg A nagy pénzrablás rajongók.

Hirdetés

Így alakult az utóbbi napokban a legnézettebb Netflix-sorozatok toplistája Magyarországon:

  1. Forst nyomozó
  2. Nem versz át
  3. A nagy pénzrablás - Berlin
  4. A fiú, aki lenyelte a világegyetemet
  5. A Sun fivérek
  6. Az vagy, amit megeszel - az ikerkísérlet
  7. Én, és a Walter fiúk
  8. A nagy pénzrablás
  9. Tündérkert - Kísértések kora
  10. Bizalom: A kapzsiság ára

Ti mit néztek éppen, mit ajánlanátok egymásnak, nekünk?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)