Hirdetés

A majmok bolygója: Forradalom trailer - a második menet

|

A majmok bolygója: Forradalom második előzetese egy minden tekintetében monumentálisabb folytatást ígér.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk eldönteni, hogy viccesek vagy fenyegetőek a lovagló majmok, de A majmok bolygója: Forradalom újabb trailere nem hagy kétséget afelől, hogy a film a nyár egyik nagy kasszarobbantója lehet.

Noha James Franco várhatóan már csak visszaemlékezésekben bukkan fel, de van az emberszabású hős, Caesar (Andy Serkis) mellett két másik színész is, akire érdemes lesz odafigyelni. A videó alapján a kompromisszumkeresők oldalát Jason Clarke (Fékezhetetlen, Közellenségek, Zero Dark Thirty) képviseli majd, míg a „vadállatok, semmi helyük köztünk" felfogást Gary Oldman sulykolja pártfogóiba, azaz egy csapat olyan emberbe, akik felborítják a törékeny békét és háborúba kényszerítik a majmokat.

Július 17-én kiderül, hogy melyik faj válik a Föld urává. Szerintetek milyen lesz? Hogy tetszett az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)