Hirdetés

Mangákból és Bollywoodból is merít az Örökkévalók mozi

|

Chloé Zhao rendező egy interjúban mesélt a készülő Marvel moziról, és elárulta, hogy a filmhez sokat merített gyerekkori élményeiből.

Hirdetés

Noha a koronavírus jócskán visszavetette a forgatási munkálatokat, egyelőre úgy néz ki, hogy 2021 február 12-re kitűzött Örökkévalókat egyelőre nem halasztja stúdió. A filmet rendező Chloé Zhao most egy interjúban árult el pár részletet arról, hogy mire számíthatunk részben az emberiség történelmét is feldolgozó Marvel mozitól.

Hirdetés

A kínai származású rendezőnő elmondta, hogy gyerekkorában rengeteg mangát olvasott, melyek elképesztően fontosak lettek számára. Ezekből rengeteget merített, hogy jobban elmélyíthesse Kelet és a Nyugat összeolvadását. Érdekes koncepciónak tűnik a japán és a nyugati típusú képregények stílusjegyeinek keveredése, és egy tehetséges rendező keze alatt remekül is elsülhet ez a kísérlet.

Szerinte már csak azért is fontos a két különböző világ vegyítése, mert az Örökkévalók az emberiség történelméről szól majd, ezért lényeges, hogy ne csak egy fajta kultúra jelenjen meg a vásznon.

Erre játszik majd rá az is, hogy láthatunk majd egy bollywoodi jelenetet is, melyben az indiai filmiparra jellemzően kissé bizarr módon, tömeges táncba kezdenek a szereplők. Ez Kumail Nanjianihoz kapcsolódik majd, akinek karaktere, Kingo egy tényleges bollywoodi sztár lesz az Örökkévalókban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)