Hirdetés

A Marvel elég komolyan rágyúr a Pride hónapjára

|

A Pride hónap alkalmából különkiadással készül a Marvel, melyben az LMBTQ+ szuperhősök lesznek a központban.

Hirdetés

Különleges kiadással készül a Marvel júniusra, a Marvel's Voices: Pride #1, egyrészes antológiában központi szerepet kapnak az LGBTQIA+ készítők és karakterek is. A Pride #1 alkalmából egy régen várt kreatív csapat, Allan Heinberg és Jim Cheung is visszatér, annak idején ők hozták világra a Marvel első homoszexuális szuperhős házaspárját, Hulkinget és Wiccant.

A kiadó közleménye szerint:

"A korszakalkotó 1992-es Alpha Flight #106-ban a Marvel büszkén nyilvánította ki Northstar szexualitását és azóta is folyamatosan bővül az univerzum LGBTQ+ karakterekkel és sztorikkal."

Hirdetés

A Marvel's Voices: Pride #1 kiadás több, önálló sztoriból áll össze, melyben többek között főhős lesz Mystique és Destiny, Nico Minoru és Karolina Dean, Iceman, Daken, Karma és még sokan mások.

A készítők listája is izgalmas neveket vonultatnak fel, a már említett páros mellett, dolgozik még a képregényen Steve Orlando és az egyre elismertebb Luciano Vecchio, aki a DC Pride antológiája mellett több, korábbi Marvel's Voices kiadáson is dolgozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)