Hirdetés

A Marvel fejese reagált az eredeti Bosszúállók visszatéréséről szóló pletykákra

|

Maga Kevin Feige tisztázta, hogy láthatjuk-e ismét Vasembert az MCU-ban.

Hirdetés

A héten újabb állomáshoz érkezett a Marvel a Brie Larson főszereplésével készült Marvelek bemutatójával, amelynek kritikáját már nálunk is olvashatjátok, és bizony mi sem vagyunk elájulva az első filmjében még 1,1 milliárdos dolláros bevételt termelt Marvel Kapitány visszatérésétől.

A három szuperhőst is reflektorfénybe állító produkció a várakozások szerint az újabban erősen döcögő Marvel-moziverzum (MCU) egyik legnagyobb bukása lehet, a krízishez kapcsolódóan pedig a napokban a Variety közölt egy cikket, melynek forrásai szerint a vezetőség az eredeti Bosszúállók-csapat visszahozásával igyekezhet ismét a nézők kegyeibe férkőzni. Most nem más, mint a Marvel Studios élén álló Kevin Feige reagált az izgalmas pletykára.

Hirdetés

Feiget az Entertainment Tonight riportere kapta mikrofonvégre a Marvelek Las Vegas-i premierjén, a néhány perces csevegés vége felé pedig a Variety értesülései is szóba kerültek. A Marvel vezetője sajnos nem adott választ arra a kérdésre, hogy visszatérhet-e "néhány elesett Bosszúálló", majd az újságíró tovább konkretizálta a dolgot, és a Vasembert játszó Robert Downey Jr. esetleges visszahozására tért rá.

Feige itt már kicsit bőbeszédűbb volt, és azt mondta, hogy nem beszéltek erről a Marvel dolgozóinak nagy éves visszavonulásán, illetve azt állította, hogy ő nem is hallott erről a pletykáról. A Bosszúállók: Végjáték idején elhunyt Vasember visszahozása kapcsán pedig úgy nyilatkozott, hogy Robert Downey Jr. a család része, de a visszatérést illetően "majd meglátják", míg a régi csapatból Scarlett Johansonnal van is egy folyamatban lévő projektjük.

Magyarán az MCU kapitánya nem zárta ki kerek-perec, hogy még láthatjuk a vásznon a régi Tony Starkot, a nyilatkozat alapján viszont nem fogadnánk rá nagy összegben, hogy erre egyhamar sor kerülhet. Feige persze úgysem árulná el, ha ilyesmire készülnének, így végső soron minden lehetséges.  

 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)