Hirdetés

A Marvel kinyírta a Fantasztikus Négyes felét

|

Két külön képregényről és két külön idősíkról beszélünk, de így is kijelenthető, rájár a rúd a Fantasztikus Négyesre a Marvel füzeteiben.

Hirdetés

A Fantasztikus Négyes két tagja is meghalt nemrégiben a Marvel Comics füzeteiben, Mr. Fantastic és Fáklya, azaz Reed Richards és Johnny Storm veszítették életüket - rajtuk kívül még ugyebár a Lény (Ben Grimm) és Láthatatlan (Sue Storm) a csapat alapemberei.

Fontos megjegyezni, hogy két külön Marvel kiadványban, egyúttal két külön idővonalon, avagy univerzumban történtek a halálesetek. Fáklya a Fantastic Four: Life Story #3-ban, míg Reed Richards a Spider-Man: The Spider's Shadow #5-ben veszítette életét.

Hirdetés

Az előbbi képregény története szerint a Mad Thinker nevezetű gonosztevő rakétákat lőtt ki, a Manhattan felett repülő lövedékeket pedig Vasember, Thor, Pókember és a Fantasztikus Négyes próbálták megállítani. Egy kivételével sikerült is mindet elintézni, az utolsó rakéta viszont mindenképpen felrobbant volna. Fáklya ezért odarepült hozzá, és "elnyelte" a robbanást, így viszont nem élte túl a kalandot.

A másik sztori egy olyan alternatív univerzumban játszódik, ahol Pókember megtartotta magának a szimbiótát (tudjátok, az eredeti képregényekben ez a lény egyesült Eddie Brockkal, és hozták létre együtt Venomot). A szimbiótát végül Reed Richards megvizsgálta, a lény viszont végül épp Reedre akaszkodott rá. A Spider-Man: The Spider's Shadow #5-ben azonban a szimbióta megölte Mr. Fantasticot. 

A történet végén egyébként maga Pókember lesz az új Mr. Fantastic, átveszi Reed helyét a Fantasztikus Négyes élén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)