Hirdetés

A Marvel már nem is akarja megcsinálni az Örökkévalók folytatását?

|

A Marvel Studios egyik producere szerint egyáltalán nem törvényszerű, hogy folytatást kéne kapnia az Örökkévalóknak, pedig a film lezárása nem erre utal.

Hirdetés

Vannak Marvel mozik, amik hatalmas pontot tesznek egy adott történetszál végére, és a stáblista lepörgése után nem érzi úgy az ember, hogy egy nagy történet első szeletét kapta csak meg most éppen. És van az Örökkévalók, melynek konkrét lezárása és két stáblistás jelenete is arról ordít, hogy érkeznie kell a folytatásnak. A film hazai bemutatójáig egyelőre maradjunk ennyiben, de megígérem, a premier után részletesebben is kivesézzük majd a stáblista alatt látott eseményeket és azok jelentőségét. 

Most inkább arra térjünk rá, mik lehetnek a Marvel tervei az Örökkévalók formációval. Nate Moore, a Marvel egyik producere ugyanis azt mondta egy interjúban a The Toronto Sunnak, hogy egyáltalán nem törvényszerű egy esetleges Örökkévalók 2, bár megvannak az ötleteik a folytatásra, nem biztos, hogy tényleg meg fogják csinálni azt.

Hirdetés

Ehhez a hozzáálláshoz persze tevékenyen hozzájárulhat az is, hogy a film meglehetősen megosztó kritikákat kapott, egyúttal ez lett a Rotten Tomatoes gyűjtőoldalon az első olyan MCU-s mozi, ami "rohadt paradicsom" plecsnit kapott, vagyis a kritikák kevesebb mint 60%-a értékelte pozitívan a filmet.

A film egyik szereplője, Kit Harington is azt nyilatkozta nemrég, egyáltalán nem biztos karakterének jövője, pedig az egyik stáblistás jelenet épp hozzá kapcsolódik (és itt ismételten gyorsan megállnák, további részletek szétcincálása nélkül). Az MCU színészeit persze általában több filmre kötik le már jó előre, de ezek a szerződések lehetnek opcionálisak, tehát ha Harington alá is írt X filmre, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ennyit ténylegesen le is fognak forgatni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az is simán elképzelhető, hogy bár nem készül Örökkévalók 2, a filmben látott szereplők valamely más Marvel moziban, netán egy grandiózus új Bosszúállók kalandban fognak felbukkanni. Ne feledjük, Doctor Strange fontos szereplője lesz a Pókember: Nincs hazaútnak, ahogy Skarlát Boszorkány is a Doctor Strange az Őrület Multiverzumábannak. Hulk a She-Hulk sorozatban fog visszatérni, a Thor: Love and Thunderben pedig Gamorán kívül az egész Galaxis Őrzői csapat szerepel. Nagy az átjárás az MCU filmjei és sorozatai között, gyakorlatilag bárki feltűnhet bárhol. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)