Hirdetés

A Marvel megszerezte az Alien és a Predator képregényes jogait

|

Korábban a Dark Horse Comics készíthetett alienes és predatoros képregényeket, de mostantól a Marvel Comicsé az érdem.

Hirdetés

Eleve elég nagy előny a Marvel számára, hogy a Disney kötelékébe tartozik, így már most is számos, nem szuperhősös franchise felett uralkodik. Azért még nem mondható a képregényvilág egyeduralkodójának, de jó úton halad, hogy azzá váljon.

Hirdetés

Az amerikai IGN leplezte le, hogy a Marvel Comics mind az Alien, mind a Predator franchise jogait megszerezte, így a továbbiakban nem a Dark Horse készíti az ezeken alapuló képregényeket, szemben azzal, ahogy az az elmúlt több mint 30 évben történt. Az oldal számára David Finch két rajzot is eljuttatott, melyek egyikén a xenomorph, a másikon a ragadozó pózol - persze az, hogy Vasember maszkját tartja a kezében, és hogy a Bosszúállók főhadiszállásánál pózol, még semmit nem jelent. Van esély crossoverre, viszont először önálló sztorikra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)