Hirdetés

A Marvel sosem tervezte, hogy Kang lesz az MCU új központi szereplője, de aztán jött a Loki

|

Jonathan Majors előadása és a közönség reakciója egyértelművé tette az utat a Marvel számára. Ez az út viszont most komoly nehézségek elé állítja a stúdiót.

Hirdetés

Jonathan Majors helyzete nem egyszerű. A színésznek családon belüli erőszak miatt kell felelnie, és bár mind Majors, mind ügyvédje tagadja a vádakat, egyelőre kétséges, hogy mi lesz a színésszel. Minden, ami eddig előkerült az esete kapcsán, nem neki kedvez.

A Marvel nehéz helyzetbe került, mert bár Kangből végtelen variáns létezik (és így nem lenne nehéz "lecserélni az arcát"), a stúdió Majorsre építette a karakter történetét.

Hirdetés

A The Big Picture podcastnek adott interjújában Joanna Robinson beszélt az MCU helyzetéről. A Vanity Fair rangidős írója rengeteg MCU-val kapcsolatos exkluzív anyagot hozott le az évek során, és hamarosan ki fog adni egy MCU: The Reign of Marvel Studios című könyvet is. Munkája során rengeteg bennfentessel tartott kapcsolatot, ennek köszönhető a legutóbbi jelentése is:

"Valaki a Marvelnél mesélte nekem, hogy eredetileg nem tervezték Kangre építeni a jövő történeteit, de amikor látták az előadását a Lokiban, akkor bevillant nekik, hogy »ez az, ez lesz az út előre«. Elveszetették a szuperhős csapatukat, de most építkezhetnek eköré a Kang srác és a színésze köré, akire a közönség ilyen jól reagált.

Ugyanakkor most komoly gonddal kell szembenézniük. Ez az egész példátlan a Marvel történetében, mivel mindent erre az egy színészre építettek fel. Szerintem nagyobb terhet pakoltak rá, mint Downeyra a Vasemberrel vagy Brolinra Thanosszal. Az, hogy ez a karakter mindenhol felbukkan majd és megalapozza a »The Kang Dynasty« érkezését, nagyon fura helyzetbe hozta őket. Nem szoktak ennyire egy emberre támaszkodni.

Nem tudjuk még, hogy mit fognak csinálni. Ellentétes sztorikat hallok: volt aki szerint lecserélik és volt, aki szerint nem is gondolkoznak azon, hogy lecseréljék."

Annyi biztosnak tűnik, hogy Majors benne lesz a Loki második szezonjában, de hogy onnantól hogyan tovább, azt talán még a Marvel sem tudja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)