Hirdetés

A Marvel sztárjaival készül a Transformers animációs előzménye

|

A fiatal Optimust például Chris Hemsworth fogja megszólaltatni, de nem ő az egyetlen nagy név a stáblistán.

Hirdetés

A Paramount nem csinál belőle titkot, hogy nagy tervei vannak a Transformers franchise-zal: a következő mozis filmtől, A fenevadak korától azt reméli, hogy egy új trilógiának ágyazhat meg, de ez csak egyike azoknak a projekteknek, amikkel nagyobbra hízlalná a Transformers univerzumot (képregényekről, lego-szettekről és egy animációs sorozatról is beszámoltunk az utóbbi egy évben). 

A vállalat következő nagy dobása a Transformers One névre keresztelt animációs előzményfilm lesz, amely bemutatja, hogyan kezdődött az autobotok és álcák ellenségeskedése. 

Hirdetés

A Paramount Pictures, a Hasbro és az eOne együttműködésében készülő Transformers One-ban Chris Hemsworth fogja szinkronizálni a "fiatal" Optimus Prime-ot, míg Brian Tyree Henry (A gyilkos járat, Örökkévalók) az "ifjú" Megatront szólaltatja meg, a történetből pedig megismerhetjük azt is, hogyan lettek a testvérekből esküdt ellenségek.

A további karakterekre is olyan színészeket castingoltak, mint Scarlett Johansson (Elita), Keegan-Michael Key (Űrdongó), Jon Hamm (Sentinel Prime) és Laurence Fishburne (Alpha Trion). A forgatókönyvet Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (A Hangya és a Darázs, A hó rabja) jegyzik, a rendezést pedig az Agymanók írója és a Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley vállalta. A producerek között olyan ismert filmesek is helyet kaptak, mint Steven Spielberg, Michael Bay és Lorenzo di Bonaventura. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Paramount Animation elnökének, Ramsey Naito nyilatkozata alapján nem streamingre szánt animációs filmről van szó, mozikba fogják küldeni a Transformers eredettörténetét. A Transformers One-t várhatóan 2024. július 19-én fogják világszerte bemutatni. 

A kiemelt kép a Transformers: Devastation videojátékból származik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)