Hirdetés

A Marvel új Thorjának sorsa még a Végjátékban látott verzióénál is szomorúbb

|

A Heroes Reborn nyitányában gyakorlatilag az eddig látott legnyomorúságosabb sorsú Thort mutatta meg nekünk a Marvel.

Hirdetés

A Marvel Comics aktuális nagyszabású képregényes eseménye a Heroes Reborn, az ezen a címen futó minisorozatban pedig egy olyan világot ismerhetünk meg, ahol a Bosszúállók csapata sosem jött létre, helyettük a Squadron Supreme of America nevezetű formáció vigyáz a világra. Ebbe a fura valóságba nem más, mint Blade, azaz Penge került most át.

A Fénybenjáró hamar rájött, hogy itt Tony Stark, Carol Danvers és Jennifer Walters sosem vált Vasemberré, Marvel Kapitánnyá és Amazonná (She-Hulk), kutatásai során pedig rábukkant Thorra. Nos, az ő sorsa mindenkiénél szomorúbb.

Hirdetés

Az eredeti idővonalon Thort apja, Odin küldte le a Földre azzal a céllal, hogy bizonyítsa, méltó Mjölnirre, nem mellékesen pedig találja meg újra a szóban forgó pörölyt. A Heroes Reborn világában azonban a mennydörgés istene sosem lelt rá a fegyverre, sosem állt össze a többi hőssel, és nem hozták létre a Bosszúállók szuperhőscsapatot. 

Thor jelenleg egyetlen dologgal van elfoglalva: mattrészegre akarja inni magát. Blade azt is megtudja, hogy Odin halott, Thornak tehát lehetősége sincs visszanyerni az erejét. Barátait, a Bosszúállók csapat tagjait pedig nemcsak elvesztette (mint mondjuk a mozifilmekben), hanem ami még rosszabb, soha nem is ismerte őket. 

A Heroes Reborn első számának végén mindenesetre megjelenik a Mjölnir Thor előtt, szóval még simán benne van a pakliban az is, hogy a mozifilmes változathoz hasonlóan ez a Thor is képes lesz végül kimászni a gödörből, és ismét rátalálni a helyes útra. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a sorsa a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)