Hirdetés

A Marvel védelmezői az univerzum istenével kerülnek szembe

|

A Pókember képregények szerelmesei már régi ismerősként fogják köszönteni a Defenders oldalain felbukkanó figurát.

Hirdetés

A jelenleg futó Defenders széria Al Ewing és Javier Rodriguez tollából egy igazi intergalaktikus kaland. A magyar fordításban leggyakrabban Oltalmazók néven emlegetett csapat tagjai éppen azon dolgoznak, hogy megmentsék a valóság szövetét, ehhez pedig átutaztak már időn és téren. Legutóbb például kilyukadtak egy Land of Couldn't-Be-Shouldn't-Be (A nem kellene, nem lehetne földje) nevű helyen.

A Queen of Nevers kimentette onnan a csapatot, és utat mutatott nekik a House of Ideas világának ajtajához. Az ajtó pedig mögött egy régi ismerőssel találkozhatunk.

Hirdetés

A Defenders Beyond 5. füzetének előzetesében a srácok szembe kerülnek az univerzum "istenével", aki a Marvel világának teljes teremtéséért felelős. A karakter már felbukkant párszor a képregényekben: a legmeghatározóbb szerepe a Sensational Spider-Man 40. fejezetében volt, amikor az elkeseredett Petert próbálta megnyugtatni May néni elkerülhetetlennek tűnő halála miatt.

Ezúttal azonban kicsit más a hangulat. Amikor a Defenders csapata felbukkan a House of Ideasban, és az isten bemutatkozik, akkor válaszul csak kétkedést kap Blue Marveltől. A teljes jelenetet átlapozhatjátok most az ingyenes előzetesnek köszönhetően (a képek kattintás után megnőnek):

A Defenders Beyond #5 ezen a héten fog megjelenni az amerikai képregényboltokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)