Hirdetés

A Marvel-rajongók a Star Wars színészére cserélnék Kang, a hódító megformálóját, Jonathan Majorst

|

Vajon a legutóbbi Star Wars trilógiában látott színész jobb lenne a szerepre? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Napjaink egyik legfelkapottabb színésze, a még csak 33 éves Jonathan Majors a díjnyertes, ám az HBO által egyetlen évad után elkaszált Lovecraft Countryval robbant be a köztudatba. Atticus Freeman megformálása után jobbnál jobb szerepajánlatokkal bombázták: egyebek mellett ő játszotta el Adonis Creed (Michael B. Jordan) gyerekkori barátból lett ellenfelét, Damian Andersont a Creed 3-ban, de ami ennél is fontosabb, lecsapott rá a Marvel Studios.

Előbb a Loki sorozatban alakíthatta Kang, a hódító egyik variánsát, majd később kiderült, hogy Kevin Feige csapata hosszabb távon tervez a színésszel, egyenesen ráépítené az Infinity Sagát követő Multiverse Sagát. Ennek szellemében ő volt az ötödik fázist nyitó A Hangya és a Darázs: Kvantumánia főgonosza, megint csak Kang egyik variánsaként, ám a folytatás korántsem biztos számára, és nem azért, mert a film az egyik leggyengébb darabja az MCU felhozatalának.

Hirdetés

Majors a közelmúltban jókora botrányba keveredett, minek örvén korábbi kétes ügyei is nagyobb nyilvánosságot kaptak, s bár a Disney egyelőre nem hátrált ki mögüle, többen megtették már ezt a lépést. Az internet népe pedig már azon lamentál, hogy ki helyettesíthetné, ha a Disney mégis rászánná magát a cserére. A legnépszerűbb jelölt a közösségi médiában, elsősorban a Twitteren az a John Boyega, aki történetesen már közölte, karrierje következő állomásai között nem szerepel az MCU, és egyébként sem valószínű, hogy olyan jó véleménnyel lennének róla a Mickey egeres cégnél, miután a Star Warst is kritizálta.

Ti is így gondoljátok, vagy van jobb, alkalmasabb jelöltetek? Szavazzatok, majd írjátok meg kommentben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)