Hirdetés

A Másnaposok sztárjával erősít az élőszereplős Lilo és Stitch remake

|

Folytatódik a klasszikus Disney animációs filmek feldolgozása.

Hirdetés

Temérdek kultikus animációs filmmel rendelkezik a Disney, amelyeket évek, évtizedek múltán is jó érzés újranézni, azonban érthető módon a vállalat szeretné megszólítani a legújabb generációkat is, akiket már azzal kíván elérni, hogy élőszereplős formában csomagolja újra az eredeti élményt. Többek között A dzsungel könyve, Az oroszlánkirály, az Aladdin, valamint A szépség és a szörnyeteg már megjárták a mozikat és elfoglalták helyüket a Disney+-on, de bőven vannak még olyan klasszikusok, amikhez eddig nem nyúltak a producerek. 

Ilyen a Lilo és Stitch is: már 2018-ban bejelentették, hogy élőszereplős film készülhet belőle, de még két évvel később is csak annyi derült ki róla, hogy továbbra is tervben van, élőszereplős/CGI hibrid lesz és a forgatás helyszíne Hawaii lehet, az elkészült alkotás pedig kihagyhatja a mozikat, egyenesen streamingre mehet. Most azonban kicsit közelebb kerültünk a stáb megismeréséhez. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint Zach Galifianakis csatlakozott a Lilo és Stitch remake-hez egy meg nem nevezett szerepre, akit a nézők legfőképpen a Másnaposok trilógiából ismerhetnek, de felbukkant olyan filmekben is, mint az Egek ura, a Terhes társaság és a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje). Szerepelt sorozatokban is (Író és kamuhős, True Calling - Az őrangyal) és szinkronizált is (G-Force - Rágcsávók, Csizmás, a kandúr, LEGO Batman: A film, Bob Burgerfalodája). 

A rendezést Dean Fleischer Camp vállalta, akinek animációs munkája, a Marcel the Shell with Shoes On akár Oscar-díjat is kaphat a következő gálán. A forgatókönyvet Chris Kekaniokalani Bright jegyzi, producerként pedig Dan Lin (Walker, Godzilla Kong ellen) és Jonathan Eirich (Aladdin, A két pápa) támogatják a projektet, amely állítólag továbbra is a Disney+-ra készül. A hírek szerint a stúdió széleskörű keresésbe kezdett a főbb szereplők esetében, de Stitchet természetesen CGI segítségével fogják megalkotni, akit állítólag ismét Chris Sanders fog megszólaltatni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)