Hirdetés

Napi büntetés: a Maszkellenes Liga tökéletes szuperhősfilm lenne az összeesküvés-elméletek hívőinek

|

A Palóc Videotéka megint alkotott: a Maszkellenes Liga átlát a rendszer hazugságain, nem téveszti meg őket a több sebből vérző földgömbelmélet sem.

Hirdetés

Laposföldhívők, 5G-ellenesek, vírustagadók és maszkgyűlölők - őket figurázza ki a Palóc Videotéka legújabb videója, ami egy "A Maszkellenes Liga" címet viselő 2020-as elképzelt mozifilm fiktív előzetese. A közel tízperces videó 

A Maszkellenes Liga olyan ikonikus tagokat tudhat soraimban, mint Kristóf, avagy Hackerman, aki szabad szemmel látja az 5G-hullámokat, vagy épp Tibi, az influencer, aki felnyitja a rajongók szemét. De ne feledkezzünk el Gyuri bácsiról, a Vízemberről sem, aki egy ültő helyében meg tud inni akár 30 korsó sört is. A bandát egy titokzatos alak vezeti, aki egy év után otthagyta az orvosit, azóta pedig vitaminokat forgalmaz. 

Hirdetés

Hozzájuk csatlakozik most egy renegát tanár, akit nem tudnak átverni a mainstream média hazugságai. Palóc Videotéka új videója maximumra járatja iróniafaktort, a technikai megvalósítás pedig most is annyira profi, mint ahogy azt már megszokhattuk tőlük.

Az egyik szereplő pedig megfogalmazza azt a félelmet, ami valószínűleg mindenkiben felmerült már. Milyen hatással lesz ránk a hamarosan érkező oltóanyag? Nos, Vízembernek megvan a válasza:

"Mindannyiunkból buzit csinálnak, vagy ami még rosszabb, nőt."

Tényleg zseniális a videó, bökjetek rá a Play gombra, és nézzétek meg ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)