Hirdetés

A Mátrix negyedik része is megreformálhatja a filmipart

|

Legalábbis a Mátrix 4 stábjának egyik tagja szerint, aki szuperlatívuszokban beszélt a produkcióról.

Hirdetés

A legelső Mátrix nem csupán a filmtörténelem egyik legkiemelkedőbb darabja, de megjelenésekor megváltoztatta az akciófilmek zsánerét, a lassításokkal és mesteri koreográfiákkal teletűzdelt harcjeleneteket pedig máig visszasírjuk (talán csak a John Wick-filmek tudtak hasonlót felmutatni).

Bár valószínűleg a rajongók egy része nem fűz hozzá sok reményt, hogy a jelenleg is forgatás alatt álló Mátrix 4 képes lesz hozni a trilógia bármely részének minőségét, azonban az egyik színész szerint újfent olyasvalami formálódik a háttérben, amely maradandó nyomot fog hagyni Hollywoodban. 

Hirdetés

Jessica Henwick (Trónok harca, Árok, Iron Fist) a ComicBooknak nyilatkozva mesélt róla, hogy Lana Wachowski technikailag nagyon érdekes dolgokat művel a forgatáson, hasonlóan ahhoz, ahogyan régen stílust teremtett. Olyan kameratechnikákat használnak, amit korábban még soha nem látott. A színésznő úgy hiszi, hogy a rendező ezzel a filmmel ismét meg fogja változtatni a filmipart. 

Henwick mellet egyébként olyan színészek kaptak helyet a Mátrix 4 szereplőgárdájában, mint Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Priyanka Chopra, Daniel Bernhardt és Yahya Abdul-Mateen II. Hugo Weaving sajnos nem

A Mátrix 4 a koronavírus miatti változások okán a jelenlegi tervek szerint 2021. december 22-én már láthatjuk is (eredetileg csak 2022. április 1-jén mutatták volna be). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)