Hirdetés

A Moonfall új trailerében a Hold pusztítja el a Földet

|

Roland Emmerich új katasztrófafilmjében onnan jön a támadás, ahonnan nem várnánk.

Hirdetés

Ha a katasztrófafilmek királyát kellene megválasztanunk, akkor valószínűleg nem sokat teketóriáznánk és odaadnánk Roland Emmerichnek a koronát, aki többek között A függetlenség napjával, a Holnaputánnal, a Godzillával és a 2012-vel is bizonyította, hogy nála jobban kevesebben tudják leamortizálni a bolygót a mozikban.

A rendező legújabb filmjével sem árul zsákbamacskát, és Földünket újfent kihalással fenyegeti, ám ezúttal planétánk kísérőjét teszi meg bűnösnek.

Hirdetés

A Moonfall névre keresztelt történetben egy titokzatos erő letéríti a Holdat a pályájáról, amely igencsak érzékenyen érinti a bolygónkat. A NASA ki is küld egy csapatot megvizsgálni a helyzetet, akik rádöbbennek, hogy a közelgő világvége nem egy természetes folyamat eredménye. "Meghaltunk? Nem, csak a Hold belsejében vagyunk." - mondat, amit még nem sokszor hallhattunk. 

A szereplőgárdában olyan neveket találhatunk, mint Halle Bery, Patrick Wilson, Donald Sutherland, Michael Pena, Charlie Plummer (A világ összes pénze, Alaska nyomában) és John Bradley (Trónok harca). A Moonfall várhatóan 2022 februárjában kerül a mozikba világszerte. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)