Hirdetés

A Morbius rendezője véletlenül elspoilerezhette a film nagy cameóját

|

Nagyon úgy fest, hogy Daniel Espinosa rendező kikotyogta a Morbius meglepetés vendégszereplőjét.

Hirdetés

Régóta hatalmas a csend a Morbius mozi körül, a Sony 2022-re halasztott képregényfilmjéről még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a Marvel filmes univerzumának része lesz-e, avagy sem, bár azért vannak elég komoly sejtéseink, melyekre nehéz lenne rácáfolni. A film rendezője, Daniel Espinosa nemrég a Morbius színészeiről beszélt egy interjúban, akarva-akaratlanul azonban eggyel több nevet árult el, mint amire mindenki számított volna.

Azt már az előzetesekből is tudjuk, hogy a címszereplő "élő vámpírt" alakító Jared Leto mellett felbukkan Michael Keaton is, aki szinte teljesen bizonyos, hogy a Pókember: Hazatérésben látott Adrian Toomest, azaz Keselyűt fogja ismét eljátszani. Espinosa viszont most Tom Hardy nevét is bedobta a semmiből.

Hirdetés

A rendező egészen pontosan arról mesélt, mennyire fura belépni a forgatási szettbe egy ilyen projekt során, mint a Morbius, vagy a nap kezdetén rápillantani a színészek beosztására. Espinosa így fogalmazott:

"Mikor ott sétálsz, a felvétel pontosan úgy néz ki, mint egy svéd produkcióban, viszont mikor a beosztásra pillantasz, olyan neveket olvasol, mint Michael Keaton, Jared Leto, Tom Hardy, és ekkor elönt az izgalom."

De mit keresne Tom Hardy a Morbiusban? Nos, Hardy ugyebár a Sony-féle (egyelőre) Pókember-mentes Pókverziumban nem mást, mint Eddie Brockot, a Venom szimbióta gazdatestét alakítja, aki a hamarosan a mozikba kerülő Venom 2: Vérontóban Woody Harrelson Cletus Kasadyjével fog összecsapni.

Ha Espinosa nem csak a bolondját járatja velünk, akkor úgy fest, hogy Eddie Brock nem csak a Venom folytatásában, hanem bizony a jövőre érkező Morbiusban is feltűnik. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)