Hirdetés

A Mortal Kombat új plakátján immár Kabalt is alaposabban megvizsgálhatjuk

|

Tippre Kabal sem lesz kebelbarát a közelgő filmben.

Hirdetés

A Mortal Kombat új filmváltozatának szintén új, fekvő plakátján, pontosabban annak jobb szélén nem más, mint Kabal is jobban megmutatta magát, miután a film első előzetesében még csak háttal a kamerának mert színre lépni.

Sok mindenben egyáltalán nem tér el ez a verzió a játékbelitől, legalábbis első blikkre. Okosabbak úgyis csak azután leszünk, ha szemtől szemben, mozgásban is megcsodálhatjuk a Daniel Nelson kaszkadőr által megformált karaktert, akár egy új előzetesben, akár a kész filmben.

Hirdetés

Az utóbbi magyarországi premierjére minden bizonnyal kicsit még várnunk kell, sőt, a koronavírus-járvány miatt a hazai forgalmazó is csak annyit tud kommunikálni róla, hogy mozibemutató 2021-ben. Meglátjuk, mindenesetre Amerikában április 16-án nemcsak a szerencsésebb mozikban, de az HBO Maxen is ott fog figyelni a játékadaptáció.

Alant tehát a friss plakát (illetve a kinagyított Kabal), ide kattintva pedig az előzetes magyar szinkronos változata is megtekinthető, amiből immár az is kiderül, hogy sikerült lefordítani az ikonikus "GET OVER HERE"-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)