Hirdetés

A művész, aki alapok nélkül dolgozik

|

Kim Jung Gi az egyike azon ritka illusztrátoroknak, akik bármikor elő tudnak rántani egy csodálatos művet, mindenféle előrajzolás nélkül.

Hirdetés

Ha szeretsz kiváló illusztrátorokat munka közben látni, akkor most figyelj. Kim Jung Gi lazán felvarázsol egy fehér felületre bármit, amit csak elképzel, és még csak alapokra sincs szüksége.

Itt nincsenek trükkök, csak egy csodálatos, vizuális memória, nyers képzelőerő, és tökéletes összhang a médiummal. Elképesztő, ahogy dolgozik, egy igazi élmény magát a folyamatot figyelni, ahogy elkészít egy ilyen művet. A művész egyébként 1975-ben született Dél-Koreában. Művészetet tanult a Dong-Eui Egyetemen majd a különleges erőknél szolgált több mint két évig, mialatt memorizált minden fegyvert, eszközt, ruhát, járművet. Profi illusztrátor, és képregényrajzoló.

Ha kíváncsiak vagytok munkájára, akkor lessétek meg Facebook oldalát és saját weboldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)