Hirdetés

A náci katona és a vak francia lány meghódította a magyar nézőket a Netflixen

|

Újra átalakult a legnépszerűbb Netflix műsorok magyar toplistája, Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényének adaptációja követelte a trónt magának.

Hirdetés

A Stranger Things egyik legfontosabb agyaként ismert Shawn Levy rendezésében készült Netflixre A láthatatlan fény című minisorozat, Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Mark Ruffalo és Hugh Laurie főszereplésével, amely láthatóan pillanatok alatt magával ragadta a magyar Netflix-nézőket, és az első helyre került a népszerűségi listán.

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak a nézőknek egyelőre bejön, a kritikusok viszont alaposan lehúzták (és a Netflix minőségi törekvéseit ismerve talán nem is biztos, hogy alaptalanok a negatív hangok), de erről mindenki döntsön maga, az biztos, hogy a regény miatt legalább egy próbát megér, ide kattintva el is tudod kezdeni nézni.

Hirdetés

A magyar Netflix toplista jelen pillanatban így néz ki:

  1. A láthatatlan fény
  2. A szabó
  3. Testek
  4. Unikornis akadémia
  5. Élet a bolygónkon
  6. Beckham (erről a Bronson írt egy elég jó kritikát, érdemes elolvasni)
  7. Lupin
  8. A kékszemű szamuráj
  9. Az Usher-ház bukása
  10. A hit misztériumai

Te mit nézel éppen Netflixen? Van olyan cím, amit ajánlanál másoknak is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)