Hirdetés

Visszatér Jeff Bridges karaktere A nagy Lebowskiból?

|

Furcsa videót posztolt a Twitterre a színész, ami valami nagy bejelentést vezethet fel.

Hirdetés

A Coen testvérek 1997-es alkotásai igazi kultuszfilmmé vált az elmúlt évek során, és most, több mint két évtizeddel A nagy Lebowski premierje után úgy tűnik, történik valami a film háza táján. Legalábbis a főszereplőt játszó színész nagyon készül valamire.

Hirdetés

Jeff Bridges fura videót tett közzé a saját Twitter-profilján, amiben ismét magára öltötte filmbéli karakterének, Tökinek a jól ismert szerelését. A mindössze 15 másodperces videó végén pedig láthatunk egy dátumot, 2019. február 3-át, ami picit közelebb visz minket a megfejtéshez. Február 3-án kerül megrendezésre ugyanis a Super Bowl az Egyesült Államokban, amely során mindig különleges reklámokat, illetve előzeteseket vetítenek le a nézőknek.

Egyelőre rejtély, minek a felvezetése ez a videó, de remélhetőleg hamarosan fény derül a nagy titokra.

Ti örülnétek, ha visszatérne Töki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)