Hirdetés

A Netflix elindította a legnézettebb filmjeit és sorozatait rangsoroló weboldalát

|

Végre egy szépen összeszedett felületen követhetjük, hogy éppen mi a világ kedvence.

Hirdetés

A Netflix tegnap elindította saját toplistás weboldalát, hogy mindenki láthassa, mit is néznek a világban. Az oldal tetején láthatjuk az összesített Top 10-et a filmek és sorozatok kategóriáiban, de lejjebb görgetve az egyes műsorok regionális helyezései is láthatóak.

Az oldalon egyébként az is szerepel, hogy adott széria mióta van a legnézettebb listán, mellette pedig az is ott van, hogy hány órán át nézték az adott filmet vagy sorozatot.

Hirdetés

Az oldal indulása után egyébként a Netflix tisztázott egy fontos apróságot is a legek listáját tekintve:

"Mi minden sorozat szezonját és minden filmet külön kezelünk, így könnyen előfordulhat például, hogy a top 10-ben egyszerre fog felbukkanni a Stranger Things második és harmadik szezonja is."

A listákon nem csak a Netflix saját műsorai, hanem a licencelt tartalmak is szerepelnek.

Adatok tekintetében egyébként nem kifejezetten bőséges az oldal, de az egyszeri nézőnek jó kis támpotot adhat, ha éppen nem tudja, mit nézzen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)