Hirdetés

A Netflix ezúttal Will Smith új filmjét szerezte meg

|

A Fast & Loose rendezője korábban a John Wicket és a Deadpool 2-t jegyezte, szóval van okunk reménykedni.

Hirdetés

Jelenleg a Netflix a legnagyobb streamingszolgáltató, de ott lohol a nyomában a Disney+ és az HBO Max is, szóval egy percig sem lélegezhet fel. Bár az utóbbi időben nagyjából félmillió előfizetőt veszített a vállalat, azonban megvan rá a stratégiájuk, hogyan csábítsák vissza a távozókat és vonzzanak be új tartalomfogyasztókat: egyrészt megpróbálnak betörni a videojátékok piacára, másrészt minden eddiginél több erőforrást fordítanak arra, hogy legyen mit néznünk.

Az utóbbi pár hétben kiderült, hogy új szerződést kötöttek Zack Snyderrel, és elkészül A halottak hadserege 2, valamint azt is bejelentették, hogy még több nagy költségvetésű filmet készítenek. 

Hirdetés

Persze a Netflix nemcsak eredeti tartalmakat gyárt, hanem vásárol is. Ezúttal egy licitháború keretében Will Smith következő filmjének globális jogait szerezték meg, amelynek címe Fast & Loose.

De a projekt nem csupán Smith miatt érdekes, a rendező személye is bizakodásra adhat okot, hiszen az a David Leitch foglal majd helyet a kamera mögött, aki korábban a John Wicket, az Atomszőkét, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-t, valamint a Deadpool 2-t szállította le, miután kaszkadőrből rendezővé avanzsált. 

A Deadline szerint minden nagyobb "játékos" versenyben volt a Fast & Loose-ért, de végül a Netflix nyert, noha nem tudni, mennyit fizetett a jogokért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A film John Riley (Will Smith) történetét meséli el, aki egy támadás után elveszíti az emlékeit, majd megpróbálja kideríteni a személyazonosságát és felfedezi, hogy két különböző életet élt: egyrészt egy bűnbanda vezetője volt, másrészt beépített CIA-ügynök. A probléma az, hogy fogalma sincs a kettő közül melyik valójában és azt sem tudja, hogy milyen életet akar valójában élni.

A forgatókönyvet Jon és Erich Hoeber (Red, Csatahajó, Meg - Az őscápa) írták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)