Hirdetés

A Netflix-féle Tiger King sorozat főhősét, Joe Exoticot elnöki kegyelemmel szabadítanák ki

|

Joe Exotic ügyvédi csapata egy óriási busszal indult el, hogy meggyőzzék Donald Trumpot a Tiger King főszereplőjének ártatlanságáról.

Hirdetés

Nem érzem túlzottan nagy spoilernek (hiszen a Netflix dokusorozatának nagyjából második percében kiderül), hogy Joe Exotic története nem végződött happy enddel, a különc állatkert-tulajdonost hosszú időre börtönbe zárták, mivel meg akarta öletni nemezisét, Carole Baskint. Exotic összesen 22 év letöltendő börtönbüntetést kapott (az összes állatvédelmi vádpontban is bűnösnek találták), ügyvédi csapata viszont továbbra sem adta fel a reményt. Most épp elnöki kegyelmet akarnak kicsikarni meglehetősen rendhagyó módon. 

Hirdetés

Ennek érdekében egy ormótlan nagy buszra festették fel Joe Exotic képmását, ezzel indultak el a fővárosba. Washington, D.C.-ben pedig egyenesen az elnökhöz, Donald Trumphoz akarnak eljutni, akitől kegyelmet szeretnének kérni Joe Exotic számára. Nem kevesebbet terveznek, minthogy óriási túrabuszukkal leparkolnak a Fehér Ház elé, a járművön pedig akkora felirat hirdeti a kegyelmi kérelmet, hogy azt Trump valószínűleg még az Ovális Irodából kitekintve is látni fogja.

Nemrég egyébként már egy sajtótájékoztatón is Trumpnak szegezték a kérdést, miszerint számíthat-e elnöki kegyelemre Joe Exotic. Az Egyesült Államok elnöke akkor azt mondta, utána kell néznie a dolognak, szóval a jelek szerint a világ nagy részével ellentétben ő nem nézte a Netflix sorozatát, nem tudta, miről is van szó.

Joe Exotic mindeközben a börtönben sem unatkozik: saját ruhamárkát hozott létre, az első kollekciót pedig az online értékesítés megnyitása után alig pár perc alatt elkapkodták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)