Hirdetés

A Netflix már készíti a Wednesday spin-offját, egy másik közkedvelt karakterrel a főszerepben

|

Fred Armisen hamarosan jóval nagyobb szerepet kaphat.

Hirdetés

A Wednesday 2022 egyik legnagyobb sikere volt a Netflix számára. A szolgáltató nagyot kaszált az Addams Family rebooton, és a sikernek köszönhetően már érkezik is a második szezon.

Sajnos a folytatás munkálatai nem pörögnek olyan tempósan, mint szeretnénk, de a Netflix addig ütné a vasat, amíg meleg. Ennek részeként már be is jelentették, hogy dolgoznak egy új spin-off szérián, ami a Wednesday univerzumhoz kapcsolódik.

Hirdetés

Variety jelentése szerint érkezik a Fred Armisen főszereplésével készülő spin-off. Az Fester bácsi köré épülő sorozatról egyelőre nem sokat tudni, azt leszámítva, hogy a stúdió szeretne továbbra is együtt dolgozni a Wednesdayben felbukkant színésszel. Armisen alapvetően kis szerepet kapott a főszériában, de látszólag maradandó nyomot hagyott a nézőkben.

A Wednesday második szezonját áprilisban tervezik forgatni, és Romániából Írországba viszik majd melót. Még egy jó darabig nem számíthatunk új epizódokra, így kétséges, hogy a Fester sorozatból mikor lehet majd bármi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)