Hirdetés

A Netflix sikersorozatának egyik stábtagja is meghalt az izraeli-palesztin háborúban

|

Korábban a széria főszereplője és írója is besegített a családok kimentésébe.

Hirdetés

Egyebek mellett a Bronson.men is írt arról, hogy októberben rakétatűz alá került a Fauda című Netflix-akciósorozat népszerű színésze és írója, Lior Raz, mikor két családon próbált segíteni: Raz akkor a produkció másik írójával, Avi Issacharoff-fal együtt vett részt egy összehangolt akcióban, amelynek célja két família kimentése volt a rakétatámadás alatt álló dél-izraeli Szderót városából. 

A Fauda viszont nemcsak Raz és Isaacharoff miatt érintett az izraeli-palesztin konfliktusban: a produkció lesújtva számolt be róla Instagramon, hogy az egyik stábtag, Matan Meir életét vesztette a háborúban. 

Hirdetés

A The Times of Israel beszámolója szerint a tartalékosként szolgáló Meir négy izraeli katonával együtt vesztette életét egy robbanószerkezet miatt, amikor november 11-én, Gáza északi részén egy mecset mellett kutattak a Hamász alagútrendszere után. Munkatársai szerint Meir fontos tagja volt a sorozat stábjának, annak mind a négy évadán dolgozott. Mindösszesen 38 éves volt. 

"Teljesen lesújtva osztjuk meg, hogy a Fauda család egyik tagja, Matan Meir meghalt egy gázai akcióban. Matan szerves része volt a Fauda mind a 4 évadának. Az egész szereplőgárda és a stáb teljesen összetört ettől a tragikus veszteségtől. Szeretnénk részvétünket kifejezni Matan családjának és barátainak. Nyugodjon a lelke békében."

Lior Raz is megemlékezett az elhunyt kollégájáról, megköszönve neki mindent.

Meir többek között olyan produkciókon dolgozott a Fauda mellett, mint a Magpie és a The Cops című izraeli rendőrdrámák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)