Hirdetés

A Netflix újdonsága máris a szolgáltató legnépszerűbb angol nyelvű filmje lett

|

Rengetegen kíváncsiak a Jessica Chastain és Eddie Redmayne főszereplésével készült alkotásra.

Hirdetés

Tobias Lindholm neve valószínűleg keveseknek ismerős, pedig a dán forgatókönyvíró és rendező olyan erős filmeken dolgozott, mint A vadászat, az Emberrablás és a Még egy kört mindenkinek, míg sorozatok közül a Mindhunter és az HBO-s A nyomozás is a nevéhez fűződik. 

Legújabb rendezése, A másik nővér nevű thriller Charles Graeber azonos című könyvén alapul, amely egy egyedülálló anya és ápolónő, Amy (Jessica Chastain) életét követi, akinek életveszélyes szívbetegségét súlyosbítja az intenzív osztályon végzett megterhelő éjszakai műszak. Hamarosan barátságot köt az új ápolóval, az ugyanabba a műszakba beosztott Charles Cullennel (Eddie Redmayne), azonban nagyot fordul vele a világ, amikor a betegek sorra halnak meg rejtélyes módon és Charlie lesz a fő gyanúsított, neki pedig kockára kell tennie mindent az igazság érdekében.

Hirdetés

A Puliwood kritikája szerint a rendező kiváló érzékkel adagolja a feszültséget és sikerül megteremtenie az érzelmi bevonódást is, ami remek hangulatvilággal és színészi játékokkal párosul. Nem meglepő, hogy a Netflixre fellátogatva ott találjuk a top 10 legnépszerűbb film között, népszerűségét pedig már számokkal is alá tudja támasztani a streaming szolgáltató.

A másik nővér az október 26-i premierje óta több mint 68 millió órányi megtekintésnél tart, ezzel pedig az angol nyelvű filmek toplistájának élére került. Az igaz történetre építő thriller 93 országban került be a kategóriába legjobbjai közé, és a Netflix másik aktuális bemutatója, A Jó és Rosszak iskolája sem tudta felvenni vele a versenyt a maga 41,95 millió órás teljesítményével. 

A nem angol nyelvű filmek dobogójára egyébként az új Nyugaton a helyzet változatlan adaptáció került 31,5 millió órányi megtekintéssel, az angol nyelvű tévésorozatok élén a Zoe Saldana nevével fémjelzett A nulláról kezdve áll (70,2 millióval), míg a nem angol szériáknál a Til Money Do Us Part című kolumbiai dráma diadalmaskodott, ezt 51,49 millió órán keresztül nézték már az előfizetők. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)