Hirdetés

A Netflixen fog debütálni az egyik legismertebb szamurájos képregényen alapuló széria

|

Az új, az Usagi Yojimbo franchise-hoz tartozó kaland középpontjában Miyamoto Usagi egyik leszármazottja áll majd.

Hirdetés

1984-ben debütált a Stan Sakai által megálmodott Usagi Yojimbo képregény (ami még a Ghost of Tsushima készítőit is inspirálta), ami főként a japán történelem Edo-korszakában játszódik, ám emberek helyett antropomorf állatok a szereplői, a főhős pedig egy Miyamoto Usagi nevű szamuráj, aki nem mellesleg egy nyúl. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy készül egy animációs sorozat Sakai műve alapján, de végre az is kiderült, melyik nagy cég karolta fel a projektet.

Hirdetés

A Netflixen fog debütálni a Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles című animációs sorozat, aminek főszereplője nem a legendás Miyamoto, hanem egyik leszármazottja, egy Yuichi nevű tini lesz, aki valódi szamurájjá akar válni. Mellette pedig feltűnik majd a sorozatban egy fejvadász, egy nindzsa, egy zsebtolvaj, valamint egy hűséges gyík is, akik elvileg mind a Yuichi által vezetett, szedett-vedett csapathoz tartoznak.

A hírek szerint a széria némileg eltér majd a képregény világától, mivel kombinálni fogja a modern és a klasszikus japán elemeket. A projektben a Netflix mellett részt vesz még a Gaumont, a Dark Horse Entertainment és az Atomic Monster is, producerként pedig a képregény megalkotója, Stan Sakai, illetve még James Wan is jelen lesznek.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is debütálhat az animációs sorozat a Netflixen. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)